We hebben jouw hulp nodig!

Na de première op 26 november 2016 in het Ketelhuis, gaat ‘Als ik daar ben’ op reis!
De film zal op 6 april 2017 worden vertoond op het nieuwe Nederlands Instituut Marokko (NIMAR) in Rabat en reist later dit jaar verder naar Marrakech en misschien naar een stad in het noorden van Marokko. Ook in Rotterdam, Utrecht en Nijmegen volgen vertoningen: de woonplaatsen van de hoofdpersonen Gyzlene, Amar en Saïda.

En dan … gaan we nog niet naar huis! Ons doel is om de film op veel meer plekken te vertonen. We denken dat de film aansprekend is voor een breed publiek, in Nederland en daarbuiten. We hopen dat de film inspireert om op een positieve manier en in dialoog vorm te geven aan de discussie over migratie en diversiteit. En op die manier bijdraagt aan een meer evenwichtige beeldvorming. Juist nu in deze tijd waarin toch vooral de negatieve kanten van migratie het nieuws domineren.

Heb jij ideeën of suggesties voor een vertoning of wil je een donatie doen?

Vertel het ons! Help mee om méér vertoningen te organiseren. Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden. Neem contact op met Marjolein Veldman via info@alsikdaarben.nl.

Wil je een financiële bijdrage doen en op die manier helpen om méér vertoningen te organiseren? Maak dan je donatie over op rekeningnummer NL26 ABNA 0405 9500 39, ten name van M.C. Veldman onder vermelding van ‘donatie Als ik daar ben’. We kunnen je support goed gebruiken!

Dankzij een crowdfunding campagne in het voorjaar van 2016 is het gelukt om de film helemaal af te maken. Op het platform voordekunst.nl is maar liefst € 3.299 ingezameld. Dat bedrag was de noodzakelijke aanvulling op twee donaties die we eerder ontvingen van de Nederlandse ambassade in Rabat en de Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen in Amsterdam. Aan alle donateurs: nogmaals hartelijk bedankt!

Meedoen = investeren in het zien en beleven van bijzondere, inspirerende verhalen. Help je mee? Dankjewel!

Word vriend

De snelste manier om de verhalen van Amar, Saïda en Gyzlene onder de aandacht te brengen, is via social media. Jij kunt ons daarbij helpen. Volg ons daarom op Twitter en word vriend van Als ik daar ben op Facebook. Op deze manier ben je altijd als eerste op de hoogte. Elk bericht dat we daar of op onze website plaatsen, kun je direct delen met je vrienden of volgers.

Help ons mee het nieuws te verspreiden! Volg ons op:

Word vrijwilliger

Support ons met jouw tijd & kennis en je netwerk. Zahra Ait Hammouchi, Loubna Ziani, Yuba Zalen en Suzanne van Lieshout gingen je voor door hun vertaaltalent in te zetten. Ze vertaalden interviews van het Tarifiet en Marokkaans Arabisch naar het Nederlands. Ook het vertaalbureau Vermet vertalingen leverde een mooie bijdrage door tegen een gesponsorde fee een Franse vertaling te maken van de synopsis van de docu. We hebben nog meer support nodig en zijn specifiek op zoek naar ambassadeurs: mensen die hun netwerk willen inzetten om de docu verdere bekendheid te geven.
Wil je meehelpen? Neem dan contact op met Marjolein en stuur een mailtje naar info@alsikdaarben.nl.