Na de première op 26 november 2016 in het Ketelhuis, gaat ‘Als ik daar ben’ op reis!

De film zal worden vertoond op het nieuwe Nederlands Instituut Marokko (NIMAR) in Rabat en reist in het voorjaar verder naar Marrakech en misschien naar een stad in het noorden van Marokko later in het jaar. Ook in Rotterdam, Utrecht en Nijmegen volgen vertoningen in 2017: de woonplaatsen van de hoofdpersonen Gyzlene, Amar en Saïda.

En dan … gaan we nog niet naar huis! Ons doel is om de film op veel meer plekken te vertonen. We denken dat de film aansprekend is voor een breed publiek, in Nederland en daarbuiten. We hopen dat de film inspireert om op een positieve manier en in dialoog vorm te geven aan de discussie over migratie en diversiteit. En op die manier bijdraagt aan een meer evenwichtige beeldvorming. Juist nu in deze tijd waarin toch vooral de negatieve kanten van migratie het nieuws domineren.

Heb jij ideeën of suggesties voor een vertoning?

Vertel het ons! Help mee om méér vertoningen te organiseren. Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden: stuur een mailtje naar Marjolein Veldman (info@alsikdaarben.nl).

2 opmerkingen
 • Ries Adriaansen
  Beantwoorden

  Ik zoek contact.
  Wil in stad Utrecht wat doen met deen documentaire.

  • Marjolein Veldman
   Beantwoorden

   Beste Ries, bedankt voor je bericht. Ik ben benieuwd wat je in Utrecht wil doen met de documentaire en neem contact met je op!
   hartelijke groet, Marjolein

Geef een reactie