De crowdfunding campagne is van start! We hebben precies 45 dagen om € 3.100 in te zamelen voor het editen & nabewerken van de docu. Help je mee?

Vanaf vandaag tot en met 30 mei kun je online een donatie doen en help je mee om de docu te realiseren. Daar staat natuurlijk iets moois tegenover: Wat dacht je van entreekaarten voor de première in een filmtheater in Amsterdam met muntthee en Marokkaanse patisserie? Of van een aantal speciaal geselecteerde stills van het filmmateriaal met prachtige beelden uit Marokko? Of: een workshop ‘project opzetten in Marokko’? Bekijk alle tegenprestaties op de crowdfunding pagina op Voordekunst.

We zijn natuurlijk ook superblij als je de campagne deelt en het nieuws zo verder verspreid met jouw vrienden, familie, kennissen en verdere netwerk! Dat kan door onze FB pagina te liken, te tweeten of de nieuwsberichten op de website te delen. Heb je een goed idee voor een succesvolle crowdfunding campagne? Neem dan contact op met Marjolein via info@alsikdaarben.nl.

We hopen dat we mogen rekenen op jouw support!

Geef een reactie